maanantai 8. kesäkuuta 2015

Menolippu kolmosiin!

Lauantaina karautimme tehotiimillä Heidi&Sisu ja Katri&Martta Varkauteen viettämään kisapäivää.

Lihakset verryteltiin Varkauden uskomattoman hienoissa maisemissa ja kelikin tarjoili parastaan.
On aivan parasta pystyttää retkituoli aurinkoon ja linnottautua siihen kahvikupin kanssa katsomaan toisten suorituksia. Aikaa oli rutkasti, sillä kakkoset starttailivat vasta iltapäivällä. Tällä lorvailulla oli kyllä myös kääntöpuoli. Ei käynyt pienessä mielessäkään, että koko talven pitkähihaisten alla kalpeutuneet käsivarret voisivat vaihtaa värinsä hehkuvan punaiseen ihan tuosta noin vain. Kesä yllätti kalkkilaivan kapteenin! Palo myös nenä, otsa ja posketkin.


Kakkosissakin tuomarina toimi Marja Lahikainen ja olipas hän tehnyt aivan älyttömän mukavat radat! Ensimmäiseltä radalta saimme 10vp (2xrima). Sen kummemmin en alkanut analysoimaan mistä syystä nuo rimat tulivat alas, sillä fiilis radalla oli muuten loistava! Samalla höngällä sitten toiselle radalle ja siellä ne viimeisetkin palaset loksahtivat paikoilleen. Fiilikseltään ei ehkä ihan niin hyvä kuin ensimmäinen ja yksi karmaisevan luokan ohjausvirhekkin meille sattui, mutta pikkukettu pelasti aivan loistavasti ja luki hätäisesti keksityn varasuunnitelmaohjauksen juuri niinkuin pitikin.
Sieltä se sitten napsahti. Nollavoitto, menolippu kolmosiin. JEIJ!

Videossa aivan parhaat kommentaattorit.
Etenkin B radan "Mitä sie siellä teet?? Ei haittaa!" ja "Liiku nainen!"

Aika tasantarkkaan vuosi sitten starttasimme kisauramme. Takana meillä on tällä hetkellä 40 kisastarttia, 20 ykkösissä ja 20 kakkosissa. Eihän me ole nopeasti noustu mutta minnekkäs meillä kiire olisikaan. Tästä on hyvä jatkaa treeniä ja jossain vaiheessa, sitten kun hyvältä tuntuu, korkata kolmoset.



1 kommentti:

  1. Tässäpä teille haaste ;)

    http://pablotolleri.blogspot.fi/2015/06/11-kysymysta.html

    VastaaPoista