sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Paluu kisakentille

Vihdoin ollaan Nessan kanssa päästy palaamaan kisakentille!

 13.9. olimme Pohjois-Karjalan seurakoirien järjestämissä kisoissa ihan kotikylillä.
Tuomarina ykkösluokissa toimi Jari Tienhaara. Radat eivät olleet helpoimmasta päästä. Piti keskittyä ohjaamaan mutta toisaalta antaa koiran irrota ja suorittaa myös itsenäisesti.

Ensimmäiseltä radalta otimme NIIN RUMAN HYLSYN, kun olla ja voi. Ei oltu koiran kanssa lainkaan samalla kentällä, tokkopa edes planeetalla. Olin ihan viittä vaille, että lähden kotiin enkä koskaan ilmesty mihinkään julkiselle paikalle. Onneksi mahtava treenitoveri, jaksoi valaa uskoa parempaan tulevaan sanomalla, että tästä on suunta ainoastaan ylös päin. Seuraavalle radalle suunta sillä asenteella, että meni miten meni niin ensimmäistä rataa huonommin se ei voi mennä.

Toinen rata olikin silkkaa ilottelua! Pikkukoira teki niin satalasissa hommia ja luki ohjaukset juuri niinkuin piti. Ainoaksi ongelmaksi muodostui hankala keppikulma, johon vielä mennin rynnimään ohjaukseni kanssa. Tästä harmittava 5vp. Mutta tästä radasta jäi niin loistava fiilis! We want more!!

Kisauramme ensimmäinen hyppyrata sujui toisen radan malliin. Hyvällä sykkeellä vedettiin, ihan hymyilytti kesken radan. Kepeille taas 10vp, ei edes oikeastaan harmittanut. Hieno pienipunainen!

 Tuloksia POKS ry 130914
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti