tiistai 14. lokakuuta 2014

Pöhinää!

Hirvittävä pöhinä päällänsä!

21.9. kipaistiin kisoihin Pieksämäelle. Tuomarina Anne Huittinen. Jokaisella radalla oli haastavia osuuksia, ei pelkkää kilpajuoksua. Koira vaistosi jännitykseni ja oltiin hieman kuin täit tervassa. Draivi puuttui ja niinpä tehtailtiin kolmelta radalta 5-10-10. Mutta taas yhtä kisakokemusta rikkaampana ja tässä kisaseurassa ei voi kyllä muuta todeta kuin, että ei ne kisat vaan pitkät kisamatkat :)

28.9. suuntana olikin Varkaus. Kolme rataa, joiden tuomarina toimi Jari Helin. Mukavat radat ja todella mukava tuomari! Enää ei jännittänyt ihan niin paljoa ja sen huomasi koirastakin. Meillä oli mukavaa! Tehtailtiin tasainen rivistö vitosia, 5-5-5. Eka ja vika vitonen kepeiltä, mutta keskimmäinen PUOMIN KONTAKTILTA (!!?). Noh, tuolla keskimmäisellä radalla kepit kulki loistavasti ja olin tekemässä omasta mielestä niin varmaa nollaa, että hetsailimpa koiran ihan itse yli puomin alastulolta. Mut mikä fiilis meillä oli!! Se oli voitto itsessään :)

9.10. hurautettiin Heidin ja Sisun kanssa Kuopioon, Kataisen Sannan oppiin Viiksi-areenalle.
Työpäivän päätteeksi ajatus tuntui todella huonolta, mutta kun päästiin areenalle niin ei kyllä enää väsyttänyt lainkaan. Sanna oli laatinut radalle haasteita, jotka vaativat poistumaan omalta mukavuusalueelta. Pikkukoira on hyvässä fiiliksessä, vaikka joutuikin hieman ihmettelemään ohjaajan koheltamista poikkeuksellisen paljon. Tuo koira osaa vaan niin paljon enemmän kun minä!
Paluumatkalla pysähdyttiin iltapalalle, ja siinä päivän ensimmäistä lämmintä ateriaa syödessä tuli vaan niin loistofiilis. OLI NIIN HUIPPUA! Autossa vielä pohdin ääneen, että empä olisi vuosi sitten uskonut, kuinka tämä harrastus vie mukanaan.

12.10. oli luvassa Lukkarin leikkauksia. Radalla päästiin kääntämään ja kiertämään, meille oikein oivaa treeniä. Paljon on vielä ohjaajalla opittavaa ohjauksen ajoittamisessa. Mutta sitä vartenhan me treenataan ja koetellaan koutsin rautaisia hermoja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti