torstai 14. toukokuuta 2015

Tarvotaan suossa, ei nilkkoja vaan leukaa myöten!

Blogi on pitkään ollut väylä kertoa mitä Dorille kuuluu ja näin ollen treeni- ja kisapostaukset ovat jääneet vähemmälle. Korjataan tilanne!

Treeneissä meillä on usemman kuukauden ollut suossa tarpomisen vaihe. Eräs toisen lajin mentaalivalmentaja on joskus sanonut minulle, että ne ovat harrastuksessa kuin harrastuksessa niitä vaiheita, jolloin toiset lopettaa, toiset jatkaa ja nousee sieltä suosta parempina kuin ennen. Eiköhän me täältä suosta vielä nousta!

Päästiin kesäkaudeksi treenaamaan uuteen ryhmään. Kehittymistä tapahtuu, kun hakeutuu itseään tasokkaampaan seuraan. Siinä me ainakin ollaan onnistuttu! Loistavan kannustava porukka, jospa ne kiskoo meidät täältä suosta.

Kisarintamalla ei siis kertakaikkisesti mitään mainittavaa! Lappeenranta, Kuopio, Poks, omat kisat tänään...ei mitään. Vitosia, kymppejä, hylsyjä. Hyviä ja huonoja. Se on se suo...kokovartalo turvehoito.

Nessa täytti 12.5. huimat kolme vuotta ja sen kunniaksi korkataan Varkauden kv-näyttelyssä avoinluokka tulevana sunnuntaina. Katsotaan onko neitissä tapahtunut mitään muutosta nuorten luokan jälkeen. Mitään sen ihmeempää me ei sieltä lähdetä hakemaan.Ja uutta kisailmohan lähti juuri Kuopioon, Hukka-Putken kisoihin ensi viikonlopuksi..MIKSI??
Varmaan siksi, että voin polkea itseäni syvemmälle sinne suohon, naama kaipaa myös turvahoitoa!

P.S. Dori voi hyvin! Ensi tiistaina mennään kontrollikuviin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti