maanantai 12. toukokuuta 2014

Mikä boogie?

Aivan loistava! (oli ainakin silloin kun tämän otsikon kirjoitin)
Useammat agilitytreenit takana. Kaikissa treeneissä ollaan tehty ratatreeniä höystettynä päivän teemalla, joita ovat olleet esim. takaakierto, irtoaminen ja valssit. Suurin vaikeus minulle on rytmittää oma liikkumiseni niin, että saan Nessan liikkeen säilymään eteenpäin pyrkivänä. Tämän huomaa erityisesti nyt, kun rimoja on alettu hilaamaan kohti kisakorkeutta.

Pikkukoira kehittyy huimaa vauhtia, ohjaaja rämpii perässä. Huoh, tämä päivä ei liene paras kirjoittaa tätä tekstiä, koska eiliset treenit eivät menneet ihan putkeen ja oma fiilis on "Ikinä ei kyllä minnekkään kisoihin olla menossa!". Kaikkien muitten treenithän onnistuu aina, epäonnistumisia ei tule koskaan? ;)

Pitäisi koittaa kaivaa puhelimen muistista muutama videopätkä siitä, kun kepit sujautettiin ensimmäistä kertaa osaksi rataa. 

Tänään taas harjoittellaan!

2 kommenttia:

  1. Liputan videopätkien puolesta! Kyllä olis ihme sellainen koirakko, jolla aina menis treenit täydellisesti. Olin itsekin aksailemassa eilen, ja kyllä pänni, kun tiesin mitä olisi pitänyt tehdä mutta ei vaan toiminut aivot ja kroppa samalla taajudella :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä, välillä ei vain koordinaatio pelaa, ei sitten ollenkaan. Pahinta on se kun koira(kin) katsoo sellaisella ilmeellä, että ei hyvää päivää, voitko mennä pois! :P
    Mutta ei se auta kun kokeilla uudestaan! :)

    VastaaPoista