tiistai 27. toukokuuta 2014

Tokotossut ulkoilee 3/6 ja 4/6

Tokotossujen ulkoilutus osa 3/6 jäi meiltä välistä ohjaajan sairastumisen takia. Teemana oli (tietenkin) ollut liikkeestä maahan meno, mikä olisi ollut meidän vahvin liike. Olis päästy Suskille näyttämään, että kyllä me jotain edes osataan :D

Osalla 4/6 vuorostaan Suski oli kipeänä ja näin ollen meillä olikin sijaisvetäjä, jonka kanssa tehtiin paikkamakuuta häiriössä. Aluksi tehtiin peruspaikka makuu, joka sujui hyvin. Pitää muistaa olla tuijottamatta koiraa, sillä silloin lukee todella herkästi minusta pienenkin liikkeen signaaliksi sille, että voi nousta ylös. Liekkö perua aksalähdöistä.

Häiriön sietäminen olikin sitten haastelisempaa tuollaiselle ylisosiaaliselle noutajalapselle. Nessa oli heti valmis leikkiin vetäjän kanssa, koska se oli paljon hauskempaa kuin minun käskyni pönöttää paikallaan. Se myös totteli vierasta ihmistä aivan yhtä hyvin kuin minua. Vetäjä komensi häiriöksi "istu" komentoa ja Nessahan istuu. Sen mielestä oli vain hauska leikki kun sai mennä istu-maahan-istu-maahan-istu-maahan ja vielä kun komennot tulivat eri ihmisiltä se näytti siltä, kuin olisi seurannut tennispeliä. Itselläkin oli hieman pokassa pitämistä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti