maanantai 21. huhtikuuta 2014

Hikiset pääsiästreenit

En valita mutta nyt on KUUMA! Huhtikuun 21. päivä ja mittari paukuttaa +12 astetta ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Heti rakentelun aluksi oli todettava, että nyt on liikaa vaatetta päällä.
Rakenneltiin halliin irtoamistreeni ja yksittäisenä kepit ja keinu.

Keinulle otin toistoja niin, että minipöytä oli ylösnousun alla. Alkuun Nessa hieman varoi alastulolla mutta muutaman tsemppauksen jälkeen alkoi luistamaan. Alastulossa on vielä kosketusalusta ja niin saa vielä jonkin aikaa ollakkin, ennen kuin alan sitä siitä häivyttelemään. Samoin pöytä saa olla apuna vielä vähän aikaa, jotta saadaan vauhtia ja itsevarmuutta. Hätäillen ei hyvä tule :)

Irtoamisrataa Nessa baanatteli loistavalla otteella ja pikkuhiljaa ohjaajakin alkaa saada luottamusta siihen, ettei sitä koiraa tarvitse olla syöttämässä joka esteelle vaan kyllä se osaa ihan itsekkin!

Keppien treenaamisessa hallilla onkin ollut nyt pitempi tauko ja 12 kepillä se kyllä näkyi. Nessa haki hyvin kepeille ja aloittikin ne mallikkaasti mutta helposti rikkoi loppupäässä, yleensä viimeisessä välissä. Mutta tähänkin saatiin muutama onnistunut toisto, jopa niin että alkuun otettiin vauhtia putkelta. Vau! :) Nyt tarvitaan vaan toistoja, toistoja ja toistoja.

Loppujäähdettelyt suoritetiin aivan upeassa ulkoilmassa kiipeillen Pärnävaaran mäkiä Heidin ja Sisun kanssa.

Pärnävaaralla vietettiin Pääsiäisenä agilityn juhlaa ja kisoja riitti kolmelle päivälle ja startteja taisi olla yhteensä yli 900. Itse otin tuntumaa kisafiilikseen talkoohommissa perjantaina ja lauantaina. Sunnuntai aamuna suuntasinkin hallille Nessan kanssa ja tässäpä lopputulos:
Taas yksi pieni askel lähemmäs sitä, että kyllä sinne radalle pitäisi vielä itsekkin joskus uskaltaa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti